§ 4 Liikennemerkkipäätös: Pöytäalhonkujan merkintöjen päivittäminen

Lataa 

JARDno-2024-324

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Kaupunkikehityslautakunta 14.12.2023 § 80, Kaupunkikehityksen palvelualueen organisaatiorakenne ja viranhaltijoiden päätösvalta, 1.1.2024 ALKAEN, § 4 Liikenneinsinööri

Kuvaus

Pöytäalhonkuja on Keskitalontien ja Pöyrtäalhontien välissä merkitty asemakaavassa merkinnällä pp (Jalankululle ja polkupyöräilylle varattu katu/tie.). Pöytäalhonkujalla on kuitenkin ollut tämän lisäksi tonteille ajoa, mikä on sallittu myös liikennemerkein. Maankäytön muutosten vuoksi tontille ajo on kuitenkin vähentynyt, ja tämän myötä merkinnät ovat osittain vanhentuneet. Tällä päätöksellä Pöytäalhonkujan liikennemerkit päivitetään vastaamaan nykyistä tarvetta. Päätöksellä poistetaan turhiksi jääneet moottoriajoneuvolla ajo kielletty -merkinnät, ja tonteille ajon sallivat lisäkilvet. Nämä merkit korvataan yhdistetyn pyörätien ja jalkakäytävän liikennemerkeillä. Samassa yhteydessä uusitaan muita lähialueiden liikennemerkkejä.

Päätös

Päätän, että Pöytäalhonkuja välillä Keskitalontie-Pöytäalhontie merkitään osin yhdistetyksi pyörätieksi ja jalkakäytäväksi. Päätös toteutetaan liikenteenohjaussuunnitelman mukaisesti.

Allekirjoitus

liikenneinsinööri Timi Veikkolainen

Organisaatiotieto

Järvenpää