§ 2 Matematiikan ja tietotekniikan lehtorin viran täyttäminen, Koivusaaren koulu

Lataa 

JARDno-2024-151

Päätöspäivämäärä

27.2.2024

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin vahvan osaamisen lisäksi kannustava ja positiivinen tapa toimia oppilaiden kanssa sekä työkokemus yläkoulussa opettamisesta.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin matematiikan ja tietotekniikan lehtorin virkaan on FM Maria Karko. Karko on koulutuksensa lisäksi työkokemuksen ja osaamisena sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin matematiikan ja tietotekniikan lehtorin virka on ollut haettavana 1.1.-1.2.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Opettaja-lehdessä ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Matematiikan ja tietotekniikan lehtorin viran kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto sekä opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa viisi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista neljä täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Haastattelijoina toimivat apulaisrehtori Aila Kohtamäki ja rehtori Marja Yliniemi. 

Päätös

Päätän valita FM Maria Karkon Järvenpään kaupungin matematiikan ja tietotekniikan lehtorin virkaan 1.8.2024 alkaen. 

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Marja Yliniemi, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut