§ 3 Matematiikan ja kemian lehtorin viran täyttäminen Koivusaaren koulu

Lataa 

JARDno-2024-150

Päätöspäivämäärä

28.2.2024

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin vahvan osaamisen lisäksi kannustava ja positiivinen tapa toimia oppilaiden kanssa sekä työkokemus yläkoulussa opettamisesta. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin matematiikan ja kemian lehtorin virkaan on FM (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140). (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) on koulutuksensa lisäksi työkokemuksen ja osaamisen sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin matematiikan ja kemian lehtorin virka on ollut haettavana 1.1.-1.2.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Opettaja-lehdessä ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Matematiikan ja kemian lehtorin viran kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa neljä hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kolme täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Haastattelijoina toimivat apulaisrehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) ja rehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140).

Päätös

Päätän valita FM (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) Järvenpään kaupungin matematiikan ja kemian lehtorin virkaan 1.8.2024 alkaen. Varalle valitaan FM (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140).

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Marja Yliniemi, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut