§ 1 Luokanopettajan viran täyttäminen, Mankalan koulu

Lataa 

JARDno-2024-145

Päätöspäivämäärä

20.2.2024

Päätöksen tekijä

Mankalan koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin erikoistuminen alkuopetukseen ja musiikin opetukseen. Hakijalta edellytettiin hyviä ryhmänhallinta-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan on KM luokanopettaja (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140). (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa. Hänellä on erikoistuminen alkuopetukseen, taitoa opettaa musiikkia ja pitkä työkokemus luokanopettajana.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin luokanopettajan virka on ollut haettavana 1.1.-1.2.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Opettaja-lehdessä ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Luokanopettajan viran kelpoisuusehtona on ollut luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 12 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 11 täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) ja varaehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140)

Päätös

Päätän valita KM luokanopettaja (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan 1.8.2024 alkaen. 

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Sari Juuti, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut