§ 2 Määräaikaisen eritysopettajan viran täyttämättä jättäminen, Harjulan koulu

Lataa 

JARDno-2024-269

Päätöspäivämäärä

19.2.2024

Päätöksen tekijä

Harjulan koulun rehtori

Päätöksen peruste

Määräaikaisen erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus  opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin laaja-alainen osaaminen kaikella erityisopetuksen saralla, joustava työote sekä erinomaiset lapsen kohtaamistaidot. Eduksi katsottiin myös kokemus haastavien luokkien opettamisesta.
Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.
 

Tehtäväkuva huomioiden, hakijoista ei löytynyt sopivaa hakijaa erityisopettajan virkaan.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin määräaikaisen erityisopettajan virka on ollut haettavana 21.12.2023 - 4.1.2024 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä kolme hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kaksi täytti viran kelpoisuusehdot ja heidät kutsuttiin haastatteluun.

Haastattelijoina toimivat vs. rehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140) ja vararehtori (henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140).

Päätös

Päätän jättää erityisopettajan viran täyttämättä, sillä tehtävänkuva huomioiden sopivaa hakijaa ei hakijoista löytynyt.

Allekirjoitus

Sanna Heikkinen, vs. rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut