§ 8 Tonttipäällikön virantäyttämispäätös

Lataa 

JARDno-2023-1194

Päätöspäivämäärä

12.9.2023

Päätöksen tekijä

Kaavoitusjohtaja

Päätöksen peruste

Hakemusten, koulutuksen, työkokemuksen, haastattelun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden ja edelleen kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin tonttipäällikön virkaan on Henkilötiedot poistettu (Kuntalaki §140)

Kuvaus

Järvenpään kaupungin tonttipäällikön virka on ollut julkisessa haussa 3-17.8.2023. Tonttipäällikön kelpoisuusehtona oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Viran hoitaminen edellytti maankäytönsuunnittelun ja toimialan lainsäädännön laajaa tuntemusta ja teknisen toimialan laajaa tiedollista ja taidollista tuntemusta. Lisäksi eduksi katsottiin kunta-alan työkokemus sekä ammattimainen rekisteri-, paikkatieto- ja tietohallinto-osaaminen.

Virkaan haki määräajassa viisi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista neljä täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa, joista toiselle haastattelukierrokselle eteni kaksi hakijaa.

Haastattelijoina ensimmäisellä kierroksella toimivat kaavoitusjohtaja Sampo Perttula ja maankäyttöjohtaja Juhana Hiironen, ja toisella kierroksella kaupunkikehitysjohtaja Harri Palviainen ja maankäyttöjohtaja Juhana Hiironen.

Päätös

Päätän valita Järvenpään kaupungin tonttipäällikön virkaan Henkilötiedot poistettu (Kuntalaki §140) 1.10.2023 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen.

Työehdot määräytyvät TS:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä.

Allekirjoitus

Vt. Kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen

Organisaatiotieto

HR-palvelut