§ 8 Erityisluokanopettajan viran täyttäminen Kinnarin koulu

Lataa 

JARDno-2023-1129

Päätöspäivämäärä

8.8.2023

Päätöksen tekijä

Kinnarin koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkintoa ja erityisluokanopettajan kelpoisuus (alakoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kannustava ote koko kouluyhteisössä, positiivisen pedagogiikan taidot, hyvät yhteistyötaidot ja sekä halu että into suunnitella opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virkaan on henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virka on ollut haettavana 18.5-22.6.2023 ja 13.7.-27.7.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Erityisluokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkintoa ja erityisluokanopettajan kelpoisuus (alakoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 22.6.23 mennessä kuusi hakijaa, joista viisi huomioitiin jälkimmäisessä haussa. Jälkimmäisen haun määräaikaan 27.7.23 mennessä haki kaksi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Jälkimmäisessä haussa hakijoista yksi täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin yksi hakija .

Haastattelijoina toimivat henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140.

Päätös

Päätän valita henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virkaan 1.8.2023 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Päivi Oinasmäki

Organisaatiotieto

HR-palvelut