§ 10 Laaja-alaisen erityisopettajan viran täyttämättä jättäminen, Järvenpään Yhteiskoulu

Lataa 

JARDno-2023-1360

Päätöspäivämäärä

28.8.2023

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Laaja-alaisen erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä kaksi hakijaa. Hakemus jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin laaja-alainen erityisopettajan virka on ollut haettavana 8.6.-28.7.2023 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla. Laaja-alaisen erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on ollut opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä kaksi hakija. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja, joten ketään ei kutsuttu haastatteluun.

Päätös

Päätän jättää Laaja-alaisen erityisopettajan viran täyttämättä, koska kukaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus

Rehtori Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut