§ 13 Liikennemerkkipäätös, korvaava päätös: Pysäköintipaikkojen merkitseminen Yliopettajankadulle.

JARDno-2023-42

Päätöspäivämäärä

3.7.2023

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Liikenneinsinöörin toimivalta: Kaupunkikehityslautakunta 3.11.2022 § 86, toimivalta Kaupunkikehityksen palvelualueella 1.1.2023 alkaen. LIITE A, viranhaltijoiden päätösvalta, § 5 Liikenneinsinööri.

Kuvaus

Tämä päätös korvaa 25.1.2023 tehdyn liikenneinsinöörin päätöksen pysäköintipaikkojen merkitsemisestä Yliopettajankadulle. Aiempaa suunnitelmaa on muutettu siten, että pysäköintipaikkojen päättymiskohtaa osoittavan liikennemerkin sijoittelua on muutettu vastaamaan kadun tämänhetkistä rakennetta. Lisäksi on tehty muutos pysäköinnin aikarajoitukseen, koska päiväkodin pysäköinnin kannalta 30 minuutin aikarajoitukselle on tarvetta ainoastaan arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 7-17.

Päätös

Päätän, että Yliopettajankatu 6 edustalle merkitään pysäköintialue liikennemerkillä E2 (Pysäköintipaikka) ja lisäkilvillä H19.2 ja H17.1 (Pysäköintiajan alkamisen osoittamisvelvollisuus ja voimassaoloaika), jossa pysäköinnin aikarajoitus on 30 minuuttia ja aikarajoituksen voimassaoloaika arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 7-17. Liikennemerkki lisäkilpineen kiinnitetään rakennuksen seinään. Pysäköintialueen päättyminen ja pysähtymiskielto osoitetaan liikennemerkillä C37 (Pysähtyminen kielletty) ja lisäkilvellä H3 (Vaikutusalueen pituus, 10 m). Kaikki muutokset tehdään liikennemerkkisuunnitelman mukaisesti.

Allekirjoitus

Liikenneinsinööri Timi Veikkolainen

Organisaatiotieto

Yhdyskuntasuunnittelu