§ 5 Matematiikan ja kemian lehtorin viran täyttäminen, Koivusaaren koulu

Lataa 

JARDno-2023-881

Päätöspäivämäärä

12.6.2023

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Matematiikan ja kemian lehtorin viran  kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä neljä hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä neljästä hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin matematiikan ja kemian lehtorin virka on ollut haettavana 11.5. - 1.6.2023 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla. Matematiikan ja kemian lehtorin viran  kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä neljä hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä neljäsä hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja, joten ketään ei kutsuttu haastatteluun.

Päätös

Päätän jättää matematiikan ja kemian lehtorin viran täyttämättä, koska kukaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus

Marja Yliniemi, Koivusaaren koulun rehtori

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut