§ 4 Luokanopettajan viran täyttäminen Järvenpään Yhteiskoulu

Lataa 

JARDno-2023-774

Päätöspäivämäärä

25.5.2023

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin peruskoulun luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen tutkinto ja eduksi katsottiin kokemus ja kehittämisnäkemys 0-2 luokkatoimintaan sekä yhteisopettajuuteen. Hänellä on myös tehtävää tukeva erityispedagogiikan koulutus.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin Luokanopettajan virkaan on henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Luokanopettajan virka on ollut haettavana 4.5.-18.5.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Luokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut peruskoulun luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen tutkinto. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kaksi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kaikki hakijat täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin molemmat hakijat.

Haastattelijoina toimivat henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140.

Päätös

Päätän valitahenkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 Järvenpään kaupungin Luokanopettajan virkaan 1.8.2023 alkaen. 

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut