§ 8 Kaupungin luottokortin myöntäminen

Lataa 

JARDno-2021-512

Päätöspäivämäärä

25.5.2023

Päätöksen tekijä

Talousjohtaja

Päätöksen peruste

Kaupunginhallituksen toimintaohje (KH 14.6.2021 § 172)

Kuvaus

Tausta

Kaupungin luottokortti myönnetään vain sellaisille henkilöille, jotka sitä perustellusti työssään tai viranhoidossaan tarvitsevat. Peruste syntyy yleensä aseman edellyttämistä edustustehtävistä tai muusta erityisestä tarpeesta luottokorttiasioinnille tilanteissa, joissa palvelua/tuotetta ei voi tilata normaalisti laskulla (esim. lisenssimaksut, verkko-ostokset ja ulkomaisten palvelujen maksaminen). Järvenpään kaupungin hankinnoissa käytetään pääsääntöisesti laskutusta, mutta mikäli se ei ole mahdollista voidaan käyttää myös luottokorttia. Luottokortti on henkilökohtainen. Mikäli virkaa tai tehtävää hoitava henkilö vaihtuu, tilataan uudelle henkilölle uusi kortti ja vanhan henkilön vanha kortti hävitetään ja mitätöidään.

Perustelut

Pysäköinninvalvonnan ja Infran kunnossapidon yksiköiden käyttöön tarvitaan verkkokortit, jotta kaupungin täyssähköautoja saadaan ladattua ja pysäköityä parkkeeraus- ja lataussovellusten avulla.

Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueen opetusjohtajan sekä varhaiskasvatusjohtajan käyttöön tarvitaan luottokortti. Peruste kortille on aseman edellyttämissä tehtävissä. Opetuksen ja kasvatuksen palvelualuejohtaja puoltaa korttien myöntämistä.

Korttien käyttöoikeus on vain nimetyillä henkilöillä. Kortin haltija sitoutuu noudattamaan luottokorttiin liittyviä sääntöjä ja käyttämään korttia niiden mukaisesti. Luottokorttiin liittyvät ohjeet ovat: Kaupungin luottokortin käyttöohjeet sekä kortin yleiset korttiehdot.

Liite

Kaupungin luottokortin käyttöohjeet

Päätös

Päätän

  • myöntää verkkokortit Pysäköinninvalvonnan ja Infran kunnossapidon yksiköiden käyttöön. Korttien käyttöoikeus on vain nimetyillä henkilöillä.
  • myöntää luottokortit opetusjohtajalle ja varhaiskasvatusjohtajalle.

Allekirjoitus

Talousjohtaja Kirsi Rinne

Organisaatiotieto

Talouspalvelut