§ 2 Erityisluokanopettajan viran täyttämättä jättäminen ID70, Haarajoen koulu

Lataa 

JARDno-2023-717

Päätöspäivämäärä

9.6.2023

Päätöksen tekijä

Haarajoen koulun rehtori

Päätöksen peruste

Erityisluokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Virkaa täytettäessä eduksi katsottiin kehittämismyönteisyys, moniammatillisen tiimityön kokemus vaativassa kuntouttavan luokan työssä ja tiimiyhteistyötaidot sekä positiivinen ote opetustyöhön. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä seitsemän hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kolme täytti viran kelpoisuusehdot.

Virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää hakuajan jatkamisesta, uudesta hakumenettelystä tai virkasuhteen täyttämättä jättämisestä (laki kunnan tai hyvinvointialueen viranhaltijasta 4§).

Kuvaus

Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virka on ollut haettavana 23.2.-9.3.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, TE-palvelujen sivuilla ja Kuntarekry-työnhakupalvelussa. Erityisluokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä seitsemän hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kolme täytti viran kelpoisuusehdot. Kelpoiset hakijat vetäytyivät rekrytointiprosessista tai eivät olleet virkaan soveltuvia hakemuksen ja haastatteluun perustuvan kokonaisarvion perusteella. Viran hakuaikaa jatkettiin 30.3-13.4.2023, mutta kelpoisia hakijoita ei tullut enempää.

Päätös

Päätän jättää Haarajoen koulun erityisluokanopettajan viran täyttämättä vähäisen hakijamäärän takia.

Allekirjoitus

vs. rehtori Ulla Sirviö-Hyttinen

Organisaatiotieto

HR-palvelut