§ 7 Kartastoinsinöörin viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2023-770

Päätöspäivämäärä

5.5.2023

Päätöksen tekijä

Tonttipäällikkö

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin maanmittausalan koulutus ja työkokemus. Eduksi luettiin kokemus maasto- ja rakennusmittauksista sekä kokemus esihenkilötehtävistä. Valinnassa huomioitiin myös maanmittaus- ja paikkatietojärjestelmäsovellusten hallinta- ja käyttötaidot, kiinteistö- ja kaavoitustekniset taidot, esiintymistaidot ja kirjallinen ilmaisukyky sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin kartastoinsinöörin virkaan onhenkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140.henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 eduksi luettiin vaadittujen edellytysten lisäksi monipuolinen työkokemus. 

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin kartastoinsinöörin virka on ollut haettavana 30.3.-13.4.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin verkkosivuilla ja TE-keskuksen sivuilla. Kartastoinsinöörin kelpoisuusehtona on ollut maanmittausalan koulutus. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa seitsemän hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista viisi täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastattelijoina toimivat Järvenpään kaupungin tonttipäällikkö, kartastoinsinööri ja paikkatietopäällikkö.

Päätös

Päätän valita henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 Järvenpään kaupungin kartastoinsinöörin virkaan 1.9.2023 alkaen. Varalle valitaan henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät TS:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Tarja Kariniemi, tonttipäällikkö

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut