§ 5 Järvenpään kaupungin edustajat Kansalaisopistojen liiton varsinaiseen liittokokoukseen 8.–9.6.2023

Lataa 

JARDno-2023-838

Päätöspäivämäärä

12.5.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaja

Päätöksen peruste

Hyvinvoinnin palvelualueen toimivallan siirtäminen 16.2.2023 alkaen (hyvo 15.2.2023).

Kuvaus

Järvenpään kaupunki/Järvenpään Opisto on Kansalaisopistojen liitto KoL – Medborgarinstitutens förbund MiF ry:n jäsen. Liiton päätösvaltaa käyttää liittokokous, joka kokoontuu joka kolmas vuosi kesäkuussa.

Liiton tarkoituksena on vapaan sivistystyön, kansalaisopistojen ja opiskelijayhdistysten edunvalvonta, toiminnan tukeminen ja kehittäminen sekä kansallisen ja kansainvälisen yhteistyön edistäminen eri koulutusorganisaatioiden välillä.

Varsinainen liittokokous järjestetään 8.–9.6.2023 Tampereen seudun työväenopistossa. Liittokokoukseen voi KoL:n hallituksen päätöksen mukaisesti osallistua myös tietoliikenneyhteyden (online) avulla kokouksen aikana. Kokouksessa valitaan mm. liiton hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja jäsenet. Liiton sääntöjen mukaan Järvenpään kaupungilla/Järvenpään Opistolla on liittokokouksessa kolme (3) edustajapaikkaa. Edustajapaikat määräytyvät vahvistettujen valtionosuustuntien määrän mukaan. Jäsenten valtuuttamilla kokousedustajilla on äänioikeus kokouksessa. Edustajalla on jäsenen hänelle myöntämä määrä ääniä. Äänioikeus osoitetaan valtakirjalla.

Liittokokouksessa Järvenpään Opiston ylläpitäjänä ja kaupungin edustajina voivat toimia Hyvinvoinnin palvelualueen lautakunnan jäsenet ja ao. viranhaltijat.

Päätös

Päätän nimetä seuraavat edustajat Tampereella järjestettävään Kansalaisopistojen liiton varsinaiseen liittokokoukseen:

Järvenpään Opiston vt. rehtori Jonna Käsmä (käyttää 3/3 Järvenpään kaupungin äänimäärästä)

Allekirjoitus

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaja Kirsi-Marja Karjalainen

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue