§ 2 Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin viranhoitopäätös

Lataa 

JARDno-2023-263

Päätöspäivämäärä

14.4.2023

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto ja perusopetuksen opettajan kelpoisuus, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti, eduksi katsottiin monipuolisten opetusmenetelmien ja kolmiportaisen tuen hyvää hallintaa sekä kannustava ja motivoiva asenne.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin Koivusaaren koulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virkaan on Henkilötiedot piilotettu (Kuntalaki §140)  Henkilötiedot piilotettu (Kuntalaki §140) on opettanut viran kaikkia kolmea oppiainetta nykyisessä työssään ja on sen takia työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Koivusaaren koulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virka on ollut haettavana 23.2-9.3.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-keskuksen sivuilla, Duunitorissa, Monsterissa ja Kuntarekryssä.  Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virkaan kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto ja perusopetuksen opettajan kelpoisuus, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin.

Virkaan haki määräajassa 6 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista yksi täytti kaikki kelpoisuusehdot. Neljällä oli perusopetuksen opettajan kelpoisuus kahdessa opetettavassa aineessa ja yhdellä hakijalla ei ollut perusopetuksen opettajan kelpoisuutta. Haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa, haastattelijoina toimivat apulaisrehtori Henkilötiedot poistettu (Kuntalaki §140)

 

Päätös

Päätän valita Järvenpään kaupungin Koivusaaren koulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtorin virkaan  Henkilötiedot piilotettu (Kuntalaki §140) 

Virassa ei noudateta hakuilmoituksen mukaista koeaikaa, koska Harri Koskinen on tällä hetkellä Järvenpään kaupungin palveluksessa vastaavassa tehtävässä.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Koivusaaren koulun rehtori Marja Yliniemi

Organisaatiotieto

HR-palvelut