§ 3 Viran täyttämättä jättäminen Koivusaaren koulun käsityön lehtori

Lataa 

JARDno-2023-262

Päätöspäivämäärä

24.4.2023

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaa haki  määräajassa kolme hakijaa, joista yksi oli kelpoinen. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Virka päätettin jättää täyttämättä, koska kelpoisia hakijoita oli liian vähän.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin käsityön lehtorin virka on ollut haettavana 23.2-9.3.2023 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-keskuksen sivuilla, Duunitorissa, Monsterissa ja Kuntarekryssä. Käsityön lehtorin viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja perusopetuksen opettajan kelpoisuus.

Virkaa haki  määräajassa kolme hakijaa, joista vain yksi oli kelpoinen. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Kaikki hakijat haastateltiin, haastattelijoina toimivat apulaisrehtori Aila Kohtamäki ja rehtori Marja Yliniemi.

Päätös

Päätän jättää Koivusaaren koulun käsityön lehtorin viran täyttämättä, koska kelpoisia hakijoita oli liian vähän.

Allekirjoitus

Koivusaaren koulun rehtori Marja Yliniemi

Organisaatiotieto

HR-palvelut