§ 1 Erityisluokanopettajan viran täyttämättä jättäminen, ID18

Lataa 

JARDno-2023-345

Päätöspäivämäärä

23.4.2023

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Erityisluokanopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä viisi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kaksi hakijoista täytti viran kelpoisuusehdot.

Virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää hakuajan jatkamisesta, uudesta hakumenettelystä tai virkasuhteen täyttämättä jättämisestä (laki kunnan tai hyvinvointialueen viranhaltijasta 4§).

Kuvaus

Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan vakituinen virka on ollut haettavana 12.1.-26.1.2023 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa, TE-keskuksen sivuilla ja Kuntarekry työnhakupalvelussa. Erityisluokanopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä viisi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kaksi oli kelpoisia.

Päätös

Päätän jättää Järvenpään yhteiskoulun erityisluokanopettajan vakituisen viran täyttämättä vähäisen hakijamäärän takia. Kelpoiset hakijat tulivat palkatuksi muihin tehtäviin.

Allekirjoitus

Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut