§ 2 Laaja-alaisen erityisopettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2023-322

Päätöspäivämäärä

13.3.2023

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto sekä erityisopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä ja työskentely yhtenäiskoulussa sekä kokemus moniammatillisesta verkostotyöstä ja näkemys hyvinvoinnin ja koulunkäynnin monipuolisesta tukemisesta. Eduksi katsottiin myös valmius kokeilla ja suunnitella erilaisia erityisopetuksen toimintatapoja yhdessä kollegoiden kanssa.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin laaja-alaisen erityisopettajan virkaan on kasvatustieteiden maisteri henkilötiedot poistettu. henkilötiedot poistettu on kokemusta samanaikaisopettajuudesta, pienryhmäopetuksesta, opetuksen järjestämisestä poikkeusjärjestelyin sekä laaja-alaisen erityisopetuksen kehittämisestä. Myös moniammatillinen verkostoyhteistyö on ollut kiinteä osa hänen aiempaa työtään. henkilötiedot poistettu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin laaja-alaisen erityisopettajan (Järvenpään Yhteiskoulu) virka on ollut haettavana 12.1.-26.1.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, Kuntarekry-työnhakusivustolla ja TE-keskuksen sivuilla. Laaja-alaisen erityisopettajan kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto sekä erityisopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 12 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kahdeksan täytti viran kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kahdeksan hakijaa.

Haastattelijoina toimivat Järvenpään Yhteiskoulun rehtori ja virka-apulaisrehtori.

Päätös

Päätän valita kasvatustieteiden maisteri henkilötiedot poistettu Järvenpään kaupungin laaja-alaisen erityisopettajan virkaan 1.8.2023 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut