§ 1 Erityisopettajan viran täyttämispäätös, Mankalan koulu

Lataa 

JARDno-2023-147

Päätöspäivämäärä

28.2.2023

Päätöksen tekijä

Mankalan koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus. Eduksi katsottiin halu ja osaaminen tiimityöskentelyyn ja yhteisopettajuuden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja yhdessä tapahtuvaan työn suunnitteluun, organisointiin ja toteutukseen. 

 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin Mankalan koulun erityisopettajan virkaan onNimitiedot piilotettuon lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa. Varalle valitaan Nimitiedot piilotettu.

 

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Mankalan koulun erityisopettajan virka on ollut haettavana 12.1-26.1.2023 Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-keskuksen sivuilla, Duunitorissa, Monsterissa ja Kuntarekryssä. Erityisopettajan kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kuusi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista viisi täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori Sari Juuti ja vararehtori Strengell.

Päätös

Päätän valita Nimitiedot piilotettu Järvenpään kaupungin Mankalan koulun erityiopettajan virkaan 1.8.2023 alkaen. Varalle valitaan Nimitiedot piilotettu

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Sari Juuti

Organisaatiotieto

HR-palvelut