§ 1 Opinto-ohjaajan viran täyttäminen, Järvenpään Yhteiskoulu

Lataa 

JARDno-2023-245

Päätöspäivämäärä

28.2.2023

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin opinto-ohjaajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin opinto-ohjaajan virkaan on henkilötiedot poistettu. Henkilötiedot poistettu osoitti hallitsevansa monipuolisia ohjauksen menetelmiä ja vakuutti haastattelijat kyvykkyydestään opojen yhteistyöskentelyyn sekä koulun hyvinvointityöhön. Hänellä oli opon tehtävään kehittävä näkökulma.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin opinto-ohjaajan virka on ollut haettavana 12.-26.1.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Opinto-ohjaajan kelpoisuusehtona on opinto-ohjaajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa neljä (4) hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kolme hakijaa täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kaikki kolme kelpoista hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori ja virka-apulaisrehtori.

Päätös

Päätän valita henkilötiedot poistettu Järvenpään kaupungin opinto-ohjaajan virkaan 1.8.2023 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Pia Pohjanpalo, rehtori

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut