§ 1 Tilakehitysjohtajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2023-47

Päätöspäivämäärä

16.2.2023

Päätöksen tekijä

Talousjohtaja

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kiinteistöjohtamisen kokemus. Eduksi katsottiin käytännön kokemus rakennusalan, kiinteistöalan tai toimitilapuolen tehtävistä ja näkemys kiinteistöjohtamisesta sekä tilojen tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen käytön hallinnoinnista ja johtamisesta. Myös kiinteistötalouden ja tilavuokraustoiminnan osaaminen sekä innovatiivinen ja vuorovaikutteinen johtamisote katsottiin eduksi. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin tilakehitysjohtajan virkaan on MBA, rakennusinsinööri *********. ********* on laaja-alainen ja pitkäaikainen kokemus johtamisesta, rakennus- ja kiinteistöalasta, toimitila- ja kiinteistöjohtamisesta sekä vahva näyttö onnistuneesta toiminnan kehittämisestä. ********* on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin tilakehitysjohtajan virka on ollut haettavana 12.1.-26.1.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, sosiaalisen median kanavissa, Oikotie- ja Kuntarekry-työnhakusivustoilla sekä TE-palveluiden sivuilla. Tilakehitysjohtajan kelpoisuusehtona on ollut soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kiinteistöjohtamisen kokemus. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kahdeksan hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kuusi täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastattelijoina toimivat ensimmäisessä vaiheessa talousjohtaja ja rekrytoinnin erityisasiantuntija sekä toisessa vaiheessa talousjohtaja ja kaupunginjohtaja.

Päätös

Päätän valita MBA, rakennusinsinööri ********* Järvenpään kaupungin tilakehitysjohtajan virkaan. Valittu aloittaa viran hoidon sopimuksen mukaan.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät KVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Talousjohtaja Kirsi Rinne

Organisaatiotieto

HR-palvelut