§ 1 Erityisluokanopettajan virkojen täyttämättä jättäminen, Koivusaaren koulu

Lataa 

JARDno-2023-148

Päätöspäivämäärä

6.2.2023

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Erityisluokanopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus (luokka-asteet 7-9) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä kaksi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kumpikaan näistä kahdesta hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja, joten kumpaakaan ei kutsuttu haastatteluun.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Koivusaaren kouluun sijoittuvat erityisluokanopettajan virat (2  kpl) ovat olllet haettavana 12.-26.1.2023 välisen ajan. Virat ovat olleet haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla. Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus (luokka-asteet 7-9) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkoihin haki määräaikaan mennessä kaksi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kumpikaan näistä kahdesta hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja, joten kumpaakaan ei kutsuttu haastatteluun.

Päätös

Päätän jättää kaksi erityisluokanopettajan virkaa täyttämättä, koska kumpikaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus

Marja Yliniemi, Koivusaaren koulun rehtori

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut