Nuorisovaltuusto, kokous 21.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 66 Palautekysely Nuorisovaltuuston toimikaudesta 2021-2022

JARDno-2022-2022

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Perustelut

Nykyisen nuorisovaltuuston toimikausi päättyy 31.12.2022. Nuorisovaltuuston jäseniltä, varajäseniltä sekä toiminnasta vastaavilta työntekijöiltä saatu palaute on tärkeää toimintnan kehittämiseksi ja uuden nuorisovaltuuston perehdytyksen suunnittelussa.

Linkki palautekyselyyn lähetetään nuorisovaltuuston jäsenille ja varajäsenille kun asia on käsitelty 23.11. kokouksessa.  Kyselyn tulokset käydään läpi nuorisovaltuuston joulukuun kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

Anu Puro, nuorisopalvelujen päällikkö, anu.puro@jarvenpaa.fi

Nuorisovaltuusto merkitsee palautekyselyn tiedoksi. Jokainen nuorisovaltuuston jäsen vastaa kyselyyn marraskuun lopun ja joulukuun alun aikana. Sihteeri kokoaa vastaukset seuraavaa kokousta varten.

Päätös

Päätetään päätösehdotuksen mukaisesti.

Valmistelija

  • Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Perustelut

Nuorisovaltuusto käsitteli kokouksessaan 23.11.2022 palautekyselyä toimikaudestaan 2021-2022.

Kysely on ollut nuorisovaltuuston jäsenten ja varajäsenten täytettävissä. Kyselyyn vastasi 9 henkilöä, joka on hieman alle kolmannes Nuorisovaltuuston jäsenistä ja varajäsenistä.

Nuorisovaltuuston palautekyselyssä toimikauden 2021-2022 osalta nuorisovaltuuston mielipidettä kartoitettiin viiden väittämän sekä kolmen avoimen kysymyksen keinoin. Kysymykset liittyivät kokemukseen vaikuttamisesta, toiveista nuorisopalvelujen tarjoamalle tuelle sekä nuorisovaltuuston toiminnan kehittämisajatuksiin.

Ehdotus

Esittelijä

  • Niko Kotilainen, Nuorisovaltuuston puheenjohtaja, niko.kotilainen@jarvenpaa.fi

Kyselyn vastausten yhteenveto käydään läpi. Nuorisovaltuusto tekee tuloksista tarvittavat johtopäätökset sekä käytännön ehdotukset kehittämistyön tueksi, hyödynnettäväksi tulevan nuorisovaltuuston perehdytyksessä ja muussa toiminnassa.

Päätös

Päätetään päätösehdotuksen mukaisesti.