§ 18 Liikennemerkkipäätös: Pysäköinnin aikarajoitus ja ajoneuvojen sijoitus Kehittäjänkadun ja Kehittäjänkujan pysäköintipaikoilla.

Lataa 

JARDno-2022-2117

Päätöspäivämäärä

30.11.2022

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Liikenneinsinöörin toimivalta: Kaupunkikehityslautakunta 24.3.2022 § 26 , toimivalta Kaupunkikehityksen palvelualueella 1.4.2022 alkaen. LIITE A, viranhaltijoiden päätösvalta, § 5 Liikenneinsinööri.

Kuvaus

Kehittäjänkatu ja Kehittäjänkuja ovat pieniä yritysalueen katuja Nummenkylän kaupunginosassa, joiden varsille on rakennettu pysäköintitaskuja, joissa pysäköintiä ei ole aikarajoitettu. Pysäköintipaikoilla on alettu pysäköimään ajosuunnan vastaisesti ja säilyttämään ajoneuvoja, mistä johtuen paikoille asetetaan 24 tunnin pysäköintirajoitus sekä liikennemerkit, jotka osoittavat ajoneuvon oikean sijoituksen pysäköintipaikalla. Pysäköintimerkintöjen lisäksi Kehittäjänkujalta tuleville lisätään väistämisvelvollisuus, josta on tehty päätös (JARDno-2019-884) jo aiemmin katusuunnitelman yhteydessä, mutta joka on jäänyt toteuttamatta.

Päätös

Päätän, että Kehittäjänkadun ja Kehittäjänkujan pysäköintipaikoille lisätään 24 h aikarajoitus sekä liikennemerkki, joka osoittaa ajoneuvon sijoituksen pysäköintipaikalla. Päätös toteutetaan suunnitelman mukaisesti. 

Allekirjoitus

Liikenneinsinööri Timi Veikkolainen

Organisaatiotieto

Yhdyskuntasuunnittelu