§ 20 KAUKE/HYVO asiakaspalvelu-/hallintopalvelutehtäviä hoitavan henkilöstön siirto Konsernipalveluihin

Lataa 

JARDno-2022-2092

Päätöspäivämäärä

23.11.2022

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 50

Kuvaus

Kaupungin hallinnon toimintoja keskitetään yhden johdon alaisuuteen. Kaupunkikehityksen ja Hyvinvoinnin palvelualueiden asiakaspalvelua ja päätyönään hallintopalvelutehtäviä hoitava henkilöstö siirretään Konsernipalvelujen alaisuudessa toimivaan hallintopalvelut-yksikköön. Pysäköinnintarkastajat siirtyvät nykyisen esihenkilön mukana osana muuta kokonaisuutta. Tarkastajien tarkoituksenmukaisinta sijoittumista organisaatiossa tarkastellaan uudelleen viimeistään vuoden 2024 loppuun mennessä.

Hallinnon toimintojen keskittäminen on käsitelty yhteistoimintamenettelyn mukaisesti. Asia on käsitelty kaupungin pääluottamusmiesten kanssa Pikku-​YT:ssä 3.10.2022 ja henkilöstön kanssa asiasta on järjestetty kuuleminen 12.10.2022. Henkilöstö siirtyy nykyisin työtehtävin,​ -​vastuin ja palvelussuhteen ehdoin. Siirto koskee kolmeatoista henkilöä ja yksilöintitiedot löytyvät erillisestä liitteestä.

Voimassa olevien hallintosäännön § 50 ja kaupunginhallituksen toimintaohjeen päätösvallasta ja toimivallan siirroista mukaan henkilöstöjohtaja päättää henkilöstön siirtämisestä palvelualueiden ja yksiköiden välillä.

Päätös

Päätän siirtää Kaupunkikehityksen sekä Hyvinvoinnin palvelualueen asiakaspalvelua ja päätyönään hallintopalvelutehtäviä tekevän henkilöstön 1.1.2023 alkaen Konsernipalveluiden Hallintopalvelut -​yksikköön.

Allekirjoitus

Mika Lindgren, vt henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

HR-palvelut