§ 7 Viranhaltijapäätös luokanopettaja

Lataa 

JARDno-2022-1196

Päätöspäivämäärä

8.11.2022

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määriteltiin peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin taito ja halu opettaa monipuolisesti, sekä valmiuksia käyttää opetuksessa digitaalisia välineitä. Lisäksi eduksi katsottiin hyvät ryhmänhallinta- ja yhteistyötaidot, sekä kokemus  yhtenäiskoulussa työskentelystä ja kokemus erityisopetusten ryhmien kanssa työskentelystä. Eduksi katsottiin  myös luokanopettajakelpoisuuden lisäksi kaksoiskelpoisuus jossakin yläkoulussa opetettavassa aineessa.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään  Yhteiskoulun luokanopettajan virkaan on Henkilötiedot poistettu. Henkilötiedot poistettuon kokemusta yhteisopettajuudesta, vaativimmasta erityisestä tuesta ja yhtenäiskoulussa opettamisesta. Hänellä oli hakijoista eniten myös tehtävässä menestyksekkäästi toimimista tukevaa koulutusta.

 

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Yhteiskoulun luokanopettajan virka on ollut haettavana 21.7-4.8.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-keskuksen sivuilla, Duunitorissa, Monsterissa ja Kuntarekryssä.  Viran kelpoisuusehtona on ollut  luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa neljä hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kaikki hakijat täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kaikki neljä hakijaa.

Haastattelijana toimi rehtori Henkilötiedot piilotettu

Päätös

Päätän valita KM Henkilötiedot poistettu Järvenpään Yhteiskoulun luokanopettajan virkaan alkaen 1.8.2023.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut