§ 4 Luokanopettajan määräaikaisen viran täyttäminen Anttilan kouluun

Lataa 

JARDno-2022-1430

Päätöspäivämäärä

28.10.2022

Päätöksen tekijä

Anttilan koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin hyvät yhteistyötaidot, kokemus ja halukkuus suunnitella yhteisopettajuutta sekä kokemusta pehmeiden materiaalien opettamisesta.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin määräaikaiseen luokanopettajan virkaan on KM nimitiedot piilotettu. Eduksi katsottiin nimitiedot piilotettumonipuolisin kokemus eri luokka-asteilta, hyvä perehtyneisyys yhteisopettajuuteen ja kokemus pehmeiden materiaalien opetuksesta. nimitiedot piilotettu on  työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin luokanopettajan virka on ollut haettavana 02.-16.08.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Kelpoisuusehtona on ollut luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kolme hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kaksi hakijaa täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kaksi hakijaa.

Haastattelijoina toimivat vararehtori Jenni Hämäläinen ja rehtori Seppo Rantanen.

Päätös

Päätän valita KMnimitiedot piilotettu Järvenpään kaupungin määräaikaiseen luokanopettajan virkaan.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Seppo Rantanen, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut