§ 9 Varavoima-aggregaatit pumppaamoille, vaihe 1 – perustuslaatat

Lataa 

JARDno-2022-1845

Päätöspäivämäärä

12.10.2022

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 45 Liikelaitoksen johtaja,​ratkaisuvaltaraja alle 500 000 hankinnoissa.

Kuvaus

Kesällä 2022 on kilpailutettu erillinen laitehankinta varavoima-aggregaateista, yhteensä 10 kpl. Aggregaattien toiminnan vuoksi ne on kiinnitettävä kiinteästi perustuksille, jotka on suunniteltu toteutettavaksi betonilaattana.

Järvenpään Vesi on pyytänyt tarjouksen varavoimakoneiden perustuslaattojen rakentamisesta pumppaamoille ja niihin liittyvistä töistä tarjouspyyntökirjeellä ja sen liiteasiakirjojen mukaisesti. Urakoitsija rakentaa betonilaattaperustukset kymmenelle eri jätevesipumppaamolle kokonaishintaurakkana. Kyseessä on Järvenpään kaupungin hankintaohjeiden mukainen pienhankinta.

Tarjoukset pyydettiin 26.9.2022 rajatulla menettelyllä sähköpostilla kuudelta eri urakoitsijalta, jotka ovat tunnettuja ja toimivat Järvenpään kaupungin alueella. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kaksi urakoitsijaa, jotka kumpikin täyttivät tarjoajan soveltuvuusvaatimukset ja tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuuden vaatimukset. Tarjouksen jättivät seuraavat urakoitsijat:

Kuljetus ja Maanrakennus P.Salonen Oy, Järvenpää   32 000,00 € (alv 0%)

Majatie Oy, Mäntsälä                                                     31 500,00 € (alv 0%)

Tarjouspyynnön mukaan hankinta ratkaistaan halvimman kokonaishinnan mukaan.

Päätös

Päätän hyväksyä varavoimakoneiden perustuslaattojen rakentamisen pumppaamoille ja siihen liittyvät oheistyöt tarvikkeineen Majatie Oy:n antaman tarjouksen mukaisesti,​ kokonaishintaan 31 500,​00 € (alv. 0%).

Hankinnasta tehdään erillinen hankintasopimus.

Allekirjoitus

Järvenpään Vesi toimitusjohtaja Ari Kaunisto

Organisaatiotieto

Järvenpään Vesi