§ 12 Liikennemerkkipäätös: Pysäköintipaikkojen päättymiskohtien merkitseminen Kaskitiellä.

Lataa 

JARDno-2022-1637

Päätöspäivämäärä

4.10.2022

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen peruste

Liikenneinsinöörin toimivalta: Kaupunkikehityslautakunta 24.3.2022 § 26, toimivalta Kaupunkikehityksen palvelualueella 1.4.2022 alkaen. LIITE A, viranhaltijoiden päätösvalta, § 5 Liikenneinsinööri.

Kuvaus

Kaskitiellä on liikennemerkein osoitettuja ja ajoradasta reunakivellä erotettuja pysäköintipaikkoja kadun eteläreunalla välillä Metallimiehenkuja-Antoninkuja. Pysäköintipaikkojen päättymiskohtia ei ole osoitettu liikennemerkein, minkä vuoksi pysäköintipaikkojen päättymiskohtien sijainnit ovat olleet tulkinnanvaraiset. Autojen pysäköintiä varsinaisten suunniteltujen pysäköintipaikkojen jälkeisille kiveysalueille on vältettävä, koska se aiheuttaa näkemähaittaa. Jotta pysäköintijärjestelyt olisivat selkeät ja jotta pysäköinnin aiheuttama näkemähaitta vähenisi, on pysäköintipaikkojen päättymiskohdat tarpeen osoittaa liikennemerkeillä.

Päätös

Päätän, että Kaskitiellä välillä Metallimiehenkuja-Antoninkuja merkitään pysäköintipaikkojen päättymiskohdat liikennemerkeillä C38, jotka asetetaan kiveysalueille suunnitelmakuvan mukaisesti.

Allekirjoitus

Liikenneinsinööri Timi Veikkolainen

Organisaatiotieto

Yhdyskuntasuunnittelu